Close

Service

Totaaloplossingen in een unieke setting

RG Tegel  werkt  elk project individueel en op maat uit.

U hebt wellicht heel wat ideeën over uw  interieur. Onze ervaren interieuradviseurs maken graag tijd om samen met u op zoek te gaan naar materialen die aansluiten bij uw wensen en smaak. Gaande van het uitkiezen van vloer en wandtegels, tot het uitwerken van elke ruimte in grote keramische platen.

We reiken graag oplossingen op maat aan, in samenwerking met onze partners. Of het nu  om een nieuwbouw- of renovatieproject gaat; een keuken, badkamer, terras, buitengevel of uw  hele interieur…

Plaatsing en onderhoud

Naar plaatsing en onderhoud toe kunnen wij op elke vraag een passend antwoord geven. Aarzel vooral niet om ons te contacteren. Onze partners adviseren u met plezier .

info@rgtgel.be

Nalevering en service

Als groothandel bieden wij onze producten uit voorraad aan. Waardoor na leveringen perfect binnen onze mogelijkheden liggen.

RG Tegel laadt wekelijks bij de fabrikant, wat ons ook toelaat om snel en binnen elk tijdsbestek,  producten te leveren die buiten het reguliere gamma vallen. Gecombineerd met onze snelle en flexibele interne communicatielijnen , slagen wij er als RG Tegel in om meteen op al uw vragen te kunnen ingaan en u te ontzorgen waar mogelijk.