Close

Projectmarkt

Waarom RG?

RG Tegel is al jaren een solide en betrouwbare partner op de Belgische bouwprojectmarkt en kan voor elk project een passende totaaloplossing aanbieden.

Bij het bouwen van woningen of appartementsgebouwen is het essentieel dat de eindklant de juiste keuzes kan maken wat betreft vloer- en wandbekleding. In dit proces vinden wij dat naast de aangewezen materialen en vakmanschap, advies en service de belangrijkste parameters zijn in een samenwerking.

Onze showrooms zijn dan ook zo opgebouwd dat wij u als professional (bouwpromotor, aannemer of architect) de beste keuze kunnen laten maken binnen een zeer uitgebreid aanbod, conform lastenboek en smaak. 

Indien gewenst gaan wij zelfs voorafgaand aan de opstart van een project samen met u op zoek naar materialen die architecturaal aansluiten kwa look & feel bij uw project .

RG Tegel staat garant voor professionele fit to measure dossieropbouw, begeleiding en verwerking van elk individueel dossier binnen een project.

Naast de residentiële projectmarkt is RG tegel een actieve speler op de algemene projectmarkt. Op basis van een dossier maken wij graag een gepast voorstel.