Close

02/03/2020

Project Lagoo

LAGOO

Wonen op Lagoo is gewoon méér!

Elke dag ontdekt u een adembenemend panorama over het park en het zeilmeer. Gevelbrede ramen met een eindeloos open zicht, laten u genieten van de stilte, de rust en het groen. De ruime luxe appartementen bieden op elk moment alle privacy voor uw vrienden en familie.. Bovendien is Lagoo gelegen midden in het groen op een boogscheut van het bruisende centrum van Antwerpen.

 

 

 

 

DE WERELD AAN JE VOETEN

Wonen bij de stad, is wonen met de wereld aan uw voeten. Wereldvermaarde musea, gastronomische tempels, gezellige boetieks en alle faciliteiten binnen handbereik. Het bruisende stadsleven verwent u tot in de late uurtjes. Terug thuis zorgt Lagoo voor welverdiende ontspanning. De parkomgeving aan het water zorgt voor een ideale atmosfeer om tot rust te komen.

 

 

 

ELEGANTIE & RAFFINEMENT

Hoogstaande architectuur, doordacht en gestileerd, dat is Lagoo. Elegante kamers geven veel bewegingsruimte met maximale lichtinval. Dankzij de doordachte indeling geniet u van adembenemende zichten met zorg voor uw privacy. Nobele materialen en kwalitatieve producten voorzien een maximaal comfort.

Naam project: Regatta – Lagoo blokken 4 & 5
Locatie: Galgenweel Antwerpen
Aannemer: Vooruitzicht
Projectontwikkelaar: Vooruitzicht
Architect: Marc Corbiau in samenwerking met Stijfhals en partners

Link naar website Lagoo

 

RG Tegel

RG Tegel is ook voor dit project partner voor de levering van de vloer- en wandtegels.