Close

oktober 3, 2019

Project Beneens – CoHousing InDruk

Een voormalige drukkerij in Borgerhout maakt plaats voor 18 gezinnen die elk hun appartement hebben, maar ook een stadstuin en binnenruimtes delen. Samen met de architect waakte de diverse bewonersgroep erover dat er bio-ecologisch gebouwd werd en dat door slim ruimtegebruik de voetafdruk van dit project minimaal is.

  • locatie : Prins Leopoldstraat in Borgerhout
  • 18 appartementen tussen 60 en 130m²
  • een common house met polyvalente zaal + keuken, atelier, wasplaats, berging, kantoor & gastenkamer
  • 560m² gemeenschappelijke tuin
  • ondergrondse parking
  • betaalbaar, duurzaam wonen
  • Gebouwd met bio-ecologische materialen
  • Architect: Archi4

RG Tegel

RG Tegel is ook voor dit project partner voor de levering van de vloer- en wandtegels.