Close

RG project
Project Annonciaden

Virtueel door Project Annonciaden?

Voor het prestigieuze Annonciaden project te Wijnegem, werd architectenbureau Veelaert Architecten ingeschakeld.  Zij staan bekend om hun vernieuwende en duurzame aanpak.

De bouwheer, COSTERMANS PROJECTEN , deed een beroep op RG Tegel voor het leveren van de keramische materialen, via het aannemingsbedrijf Kumpen.

Neem gerust een kijkje in 3D en laat u meeslepen doorheen deze prachtige en uitzonderlijke realisatie!

RG Tegel beschikt over gepassioneerd team, zodat elk project op maat behandeld en verwerkt kan worden. De projectafdeling binnen RG Tegel bestaat uit een 14-tal vaste medewerkers , die u tijdens elk onderdeel van het proces professioneel begeleiden en advies verlenen. Zo slagen wij er in om 100% op maat van onze klanten te werken en kunnen wij een uitzonderlijk service en nazorgpakket aanbieden.

Wij werken voor onze klanten een leveringsverhaal uit, indien gewenst met plaatsing. Daarnaast denken wij samen met u mee gedurende het ganse verloop van elk project. Ons team van 6 interieuradviseurs begeleidt met plezier elke keuze en logistiek kan RG trots zijn op het uit voorraad kunnen aanbieden van elke tegel, aanwezig onze showroom.


Door met uw muis te bewegen over het scherm zal de ruimte meedraaien in de gewenste richting. Klik op de pijltoetsen om naar de volgende ruimte te gaan. Inzoomen op een tegel kan ook, klik hiervoor op uw toetsenbord op de  “+” toets.

Indien u graag uw project, gerealiseerd via RG Tegel, in 3D in de kijker wenst te plaatsen, neem dan gerust contact met ons op. Wij denken heel graag met u mee!