Close

Over RG-Tegel

Vakmanschap & passie.

Op zoek naar een interieuroplossing die zowel prachtig als praktisch is? Dan bevelen wij zonder aarzelen keramische tegels aan.

Keramische tegels hebben heel wat praktische en technische voordelen. Dankzij recente innovatieve technieken hebben ze ook qua look en design heel wat te bieden. 

Met oog voor smaak en comfort zoekt RG Tegel vakkundig en met passie een inspirerend assortiment mooie keramische tegels van topmerken uit. Als betrouwbare partner bieden wij bovendien de knowhow en ervaring om elk project – groot of klein – tot een mooi einde te brengen. Welkom bij RG Tegel.

Mijn grootvader Gustaaf Rosseau had altijd al iets met kleurrijke steentjes.

Als klein jongetje – hij was de jongste van 12 – maakte hij graag minuscule kunstwerkjes op kleine steentjes. Dat hij in 1952 zijn eigen tegelbedrijf zou oprichten hier in Massenhoven, stond dan ook in de sterren geschreven.

Aanvankelijk produceerde de Tegelfabriek Rosseau Gustaaf zelf cement- en granitotegels. Later zette mijn  vader Richard Vergauwen de passie van mijn  grootvader verder. Er werden nieuwe toonzalen en magazijnen opgetrokken,  hij zette RG Tegel als groothandel op de kaart en bouwde op deze manier RG Tegel uit tot één van de meest toonaangevende bedrijven op de Belgische markt.

Naast onze activiteiten in groothandel, is RG Tegel vandaag aanwezig met zijn materialen in meer dan 140 toonzalen verspreid over Vlaanderen en is  het bedrijf een actieve speler op de Projectmarkt.

In beide afdelingen ontzorgen wij onze klanten van A tot Z .

Dankzij onze samenwerking met Europese topmerken, onze uitgebreide mogelijkheden die toelaten om op een zeer flexibele manier op elke vraag een positief antwoord te kunnen geven, onze korte interne communicatielijnen en onze grootste troef , zijnde een uitgebreid en eigentijds aanbod aan voorraadproducten, mogen wij op vandaag stellen dat RG Tegel een vaste waarde is in de wereld van Keramiek.

Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik in 2013 de stap gezet heb om het keramisch tegel-gen van mijn ouders en grootouders verder uit te dragen.

Vandaag telt onze organisatie 50 mensen, die dagelijks met plezier voor u klaarstaan en waar ik heel erg trots op ben.

Ik blijf namelijk overtuigd dat een bedrijf veel meer is dan louter de optelsom van de onderdelen en pas een meerwaarde in zich meedraagt wanneer het team dat actief is, bestaat uit een groep gepassioneerde mensen!

Caroline Vergauwen, CEO  RG Tegel en kleindochter van Gustaaf Rosseau

Onze service maakt het verschil.

Bij RG Tegel kiest u behalve voor mooie tegels ook voor het vakkundig advies van onze interieur- en projectspecialisten.

In overleg met u doen wij weloverwogen voorstellen voor elk project. Bovendien kan u rekenen op een feilloze levering van het door u gekozen materiaal. Omdat RG Tegel alle tegels uit voorraad kan leveren, hoeft u bij ons ook nooit lang te wachten op uw  keuze.

RG Tegel staat bekend om zijn betrouwbare service, en dat willen we zo houden. Dit wil zeggen dat we  ons aanbod kunnen garanderen vanuit een zeer uitgebreide voorraad, zodat projecten geen vertraging oplopen.

Een gedreven team.

Onze aankoopdienst schuimt de wereld af op zoek naar de mooiste en beste tegels. Onze interieuradviseurs zoeken met u in onze showrooms naar uw gewenste tegel en staan u bij met raad en daad.

RG Tegel is  een  gewaardeerde partner voor elk ambitieus bouw- en renovatieproject in de hele Belgische bouwsector.

We gaan ook prat op onze feilloze distributie en onze service naar de Belgische tegelhandel toe. Meer dan 140 toonzalen werken reeds met ons samen.

Kortom, bij RG Tegel kunt u rekenen op een persoonlijke, toegewijde inzet.