Close

Nieuws

Laatste Berichten


New Arrival Ergon @RG Tegel

Our RG Tegel services run deep and are backed by over sixty four years of experience.

Discover Ergon’s  new collection Tr3nd and their restaurant’s concept at Cersaie 2016Open Bedrijvendag +500 bezoekers, bedankt!

Een groot succes!

Zondag 2 oktober verwelkomden wij meer dan 500 bezoekers op de Open Bedrijvendag. Met meer dan 500 waren jullie om een kijkje te nemen achter de schermen van RG Tegel, bedankt!

Er werden naar goede gewoonte op deze dag bij ons tegel snufjes gedemonstreerd, hapjes geproefd en tegel-weetjes verzameld. Bekijk hier een toer door ons bedrijf door een kijkje te nemen achter- en voor de schermen van RG Tegel…


(10-2016) RG TEGEL kleed het Provinciehuis Antwerpen aan...!

Glas mozaïek voor de buitenbekleding Provinciehuis Antwerpen.

Na een jaar van testen is het dan zover…..RG TEGEL levert het glas mozaïek voor de buitenkant van dit prestigieuze project.

Naar projectpagina voor meer informatie Provinciehuis Antwerpen


2016 Corporate video RG Tegel

Inhoud

Corporate Video duur: 7 minuten
In samenwerking met productiehuis WINTERSTÖRM

Speciale dank aan regisseur Jan Vandermotte

RG Tegel video bekijken via youtube klik hier…

Inhoud:

  • Ontstaan en Geschiedenis RG Tegel
  • Magazijn
  • Stalendienst
  • Keramische tegels
  • Onderhoud keramische tegels
  • Projecten


Wilt u kennismaken met RG Tegel? Graag via onze contact pagina


Teambuilding 2016

September 2016
De laatste teambuilding RG Tegel voor dit jaar zit erop. Door als een team te werken kunnen de klanten van RG Tegel  op een nog betere service rekenen.


FF

Kronos Carriere du Kronos

Kronos Ceramiche komt met een prachtige nieuwe reeks die de charme van verweerde oppervlaktes mooi combineert met verschillende materialen.

De reeks komt in in 3 verschillende kleuren en veel verschillende oppervlakten, diktes en formaten. De collectie heeft zowel vloer- als wandtegels en is geschikt voor indoor en outdoor surface design.


Meer info voor deze collectie bij RG Tegel.


Uniek 3D Project in Virtual Reality!

Voor het prestigieuze Annonciaden project te Wijnegem is er door RG Tegel een 3D Virtual Reality tour opgemaakt. Dit alles valt bij RG Tegel onder het concept projectservices.

Klik hier voor de 3D virtual tour.


Donderdag 25 augustus tussen 18u en 22u bij RG TEGEL

A PLACE TO MEET, LEARN & EXPERIENCE INNOVATION @ ANYTIME IN AN EXCLUSIVE SETTING!


RG Tegel nodigt u graag uit op een workshop waarin we met veel enthousiasme 3 nieuwigheden uitgebreid aan bod willen laten komen.

Met BLANKE zetten we deze keer graag de PERMAT ontkoppelingsmat en het PERMATOP vloerverwarmingssysteem op de voorgrond. Een innovatief vloersysteem voor het verwarmen en koelen van ondergronden.

Met PCI zetten we de PCI Flexmortel S2 in de kijker. Gelet op de grote flexibileit van de S2, vormt dit type lijm het ideale verlijmingsproduct voor grootformaattegels. Ook hier leggen we graag de nadruk op de kwaliteit, de verwerkbaarheid en de gebruiksvriendelijkheid van de PCI producten.

Met RG Bouwmachines, besteden we extra aandacht aan het EASY MOVE/T MOVE systeem en de FREE CUT tegelsnijder.  In deze workshop tonen wij hoe u met deze slimme tools op een uiterst handige en snelle manier elk project handig kan afwerken.


White experience van Italgraniti

Deze winter hebben we bij RG Tegel weer tal van nieuwigheden voor te stellen. We pikken er graag drie opmerkelijke top-collecties uit van enkele prestigieuze Italiaanse fabrikanten. 

De White Experience van Italgraniti is een verleidelijke collectie van witte ‘ marmer-look ‘  keramische vloer- en wandtegels komt in een verrassende variatie van originele structuren, maxi-formaten en bijzonder decoratief design.

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen: 10×60, 30×60, 60×60 en 60×120.Meer dan 7 verschillende designs, zowel in vloer-als wandtegels.


Meer info op White Experience website van Italgraniti  of in onze showroom.


Beige Experience van Italgraniti

Deze eigentijdse collectie in bijzonder geschikt voor geïntegreerde design projecten waarbij de continuïteit tussen vloeren en wanden en binnen en buiten belangrijk is.


Meer info op Beige Experience website van Italgraniti  of in onze showroom.


Mirage Na.Me

De Na.Me collectie van Mirage staat voor de synthese van natuurlijk en tijd. Natuurlijk, zoals de stenen die architecturale geschiedenis hebben geschreven. En tijd, omdat het tijd is voor een structureel en esthetisch statement.

Het grote voordeel van deze hoog-innovatieve keramische collectie is dat ze in staat is om de nadelen van natuurlijke materialen om te zetten in de voordelen van een perfecte combinatie tussen design en gebruiksgemak. Elke tegel in deze collectie heeft een verhaal te vertellen


Technische perfectie, zachte kleuren, authentieke en structureel voelbare nuances, reliëf en aders: dit is een topcollectie die de meest innovatieve trends in design combineert met de pracht en kracht van het verleden.


Verkrijgbaar in veel verschillende formaten, van 15×60 tot XXL tegels 120×240.Vele uitvoeringen en kleuren. Meer info op http://www.mirage.it/en/floors-and-coverings/collections/name/


Carriere de Kronos

Kronos Ceramiche komt met een prachtige nieuwe reeks die de charme van verweerde oppervlaktes mooi combineert met verschillende materialen.

De reeks komt in in 3 verschillende kleuren en veel verschillende oppervlakten, diktes en formaten. De collectie heeft zowel vloer- als wandtegels en is geschikt voor indoor en outdoor surface design.


Meer info voor deze collectie bij RG Tegel.


Prachtige nieuwe realisaties met Ariostea Ultra

Voor diverse projecten gebruikten wij de grote Ariostea Ultra tegels (Reeks Marmi, ref. Statuario altissimo shiny 3000/1500/6mm formaat ). U kan de hele Ariostea Ultra collectie bij RG Tegel vinden.


My Plank van Italgraniti

De serie My Plank is geïnspireerd op de meest exquise, elegante hout soorten, en overtreft zelfs in kracht en schoonheid. My Plank reeks brengt harmonie, warmte en een tijdloze klasse in moderne interieurs.


Bekijk nu de reeks in onze showroom of bezoek de website van My Plank.

FF