Close

Nieuws

(10-2016) RG TEGEL kleed het Provinciehuis Antwerpen aan...!

Glas mozaïek voor de buitenbekleding Provinciehuis Antwerpen.

Na een jaar van testen is het dan zover…..RG TEGEL levert het glas mozaïek voor de buitenkant van dit prestigieuze project.

Naar projectpagina voor meer informatie Provinciehuis Antwerpen

New Arrivals

November-2016
LA FABBRICA, I Marmi Calacatta 3200×1600 mm.
Oktober-2016
PANARIA, Prime Stone 300×600 mm.
Augustus-2016
ITALGRANITI, White Experience 300×600 mm.

The infinite seduction of white acquires new dimensions!

Ongebruikelijk, verrassende oppervlakken, maxi-formaten en decoratieve vloer- en wand structuren.

Bekijk onze download pagina voor meer informatie…


Elements of Design by RG Tegel

Ga naar onze download pagina

2016 Corporate video RG Tegel

Inhoud

Corporate Video duur: 7 minuten
In samenwerking met productiehuis WINTERSTÖRM

Speciale dank aan regisseur Jan Vandermotte

RG Tegel video bekijken via youtube klik hier…

Inhoud:

  • Ontstaan en Geschiedenis RG Tegel
  • Magazijn
  • Stalendienst
  • Keramische tegels
  • Onderhoud keramische tegels
  • Projecten


Wilt u kennismaken met RG Tegel? Graag via onze contact pagina


Teambuilding 2016

September 2016
De laatste teambuilding RG Tegel voor dit jaar zit erop. Door als een team te werken kunnen de klanten van RG Tegel  op een nog betere service rekenen.


Uniek 3D Project in Virtual Reality!

Voor het prestigieuze Annonciaden project te Wijnegem is er door RG Tegel een 3D Virtual Reality tour opgemaakt. Dit alles valt bij RG Tegel onder het concept projectservices.

Klik hier voor de 3D virtual tour.


Kronos Carriere du Kronos

Kronos Ceramiche komt met een prachtige nieuwe reeks die de charme van verweerde oppervlaktes mooi combineert met verschillende materialen.

De reeks komt in in 3 verschillende kleuren en veel verschillende oppervlakten, diktes en formaten. De collectie heeft zowel vloer- als wandtegels en is geschikt voor indoor en outdoor surface design.


Meer info voor deze collectie bij RG Tegel.

White experience van Italgraniti

Deze winter hebben we bij RG Tegel weer tal van nieuwigheden voor te stellen. We pikken er graag drie opmerkelijke top-collecties uit van enkele prestigieuze Italiaanse fabrikanten. 

De White Experience van Italgraniti is een verleidelijke collectie van witte ‘ marmer-look ‘  keramische vloer- en wandtegels komt in een verrassende variatie van originele structuren, maxi-formaten en bijzonder decoratief design.

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen: 10×60, 30×60, 60×60 en 60×120.Meer dan 7 verschillende designs, zowel in vloer-als wandtegels.


Meer info op White Experience website van Italgraniti  of in onze showroom.


Beige Experience van Italgraniti

Deze eigentijdse collectie in bijzonder geschikt voor geïntegreerde design projecten waarbij de continuïteit tussen vloeren en wanden en binnen en buiten belangrijk is. 


Meer info op Beige Experience website van Italgraniti  of in onze showroom.


Mirage Na.Me

De Na.Me collectie van Mirage staat voor de synthese van natuurlijk en tijd. Natuurlijk, zoals de stenen die architecturale geschiedenis hebben geschreven. En tijd, omdat het tijd is voor een structureel en esthetisch statement.

Het grote voordeel van deze hoog-innovatieve keramische collectie is dat ze in staat is om de nadelen van natuurlijke materialen om te zetten in de voordelen van een perfecte combinatie tussen design en gebruiksgemak. Elke tegel in deze collectie heeft een verhaal te vertellen


Technische perfectie, zachte kleuren, authentieke en structureel voelbare nuances, reliëf en aders: dit is een topcollectie die de meest innovatieve trends in design combineert met de pracht en kracht van het verleden.


Verkrijgbaar in veel verschillende formaten, van 15×60 tot XXL tegels 120×240.Vele uitvoeringen en kleuren. Meer info op http://www.mirage.it/en/floors-and-coverings/collections/name/