Close

Nieuws

White experience van Italgraniti

Deze winter hebben we bij RG Tegel weer tal van nieuwigheden voor te stellen. We pikken er graag drie opmerkelijke top-collecties uit van enkele prestigieuze Italiaanse fabrikanten. 

De White Experience van Italgraniti is een verleidelijke collectie van witte ‘ marmer-look ‘  keramische vloer- en wandtegels komt in een verrassende variatie van originele structuren, maxi-formaten en bijzonder decoratief design.

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen: 10×60, 30×60, 60×60 en 60×120.Meer dan 7 verschillende designs, zowel in vloer-als wandtegels.


Meer info op White Experience website van Italgraniti  of in onze showroom.


Beige Experience van Italgraniti

Deze eigentijdse collectie in bijzonder geschikt voor geïntegreerde design projecten waarbij de continuïteit tussen vloeren en wanden en binnen en buiten belangrijk is. 


Meer info op Beige Experience website van Italgraniti  of in onze showroom.


Mirage Na.Me

De Na.Me collectie van Mirage staat voor de synthese van natuurlijk en tijd. Natuurlijk, zoals de stenen die architecturale geschiedenis hebben geschreven. En tijd, omdat het tijd is voor een structureel en esthetisch statement.

Het grote voordeel van deze hoog-innovatieve keramische collectie is dat ze in staat is om de nadelen van natuurlijke materialen om te zetten in de voordelen van een perfecte combinatie tussen design en gebruiksgemak. Elke tegel in deze collectie heeft een verhaal te vertellen


Technische perfectie, zachte kleuren, authentieke en structureel voelbare nuances, reliëf en aders: dit is een topcollectie die de meest innovatieve trends in design combineert met de pracht en kracht van het verleden.


Verkrijgbaar in veel verschillende formaten, van 15×60 tot XXL tegels 120×240.Vele uitvoeringen en kleuren. Meer info op http://www.mirage.it/en/floors-and-coverings/collections/name/


Carriere de Kronos

Kronos Ceramiche komt met een prachtige nieuwe reeks die de charme van verweerde oppervlaktes mooi combineert met verschillende materialen.

De reeks komt in in 3 verschillende kleuren en veel verschillende oppervlakten, diktes en formaten. De collectie heeft zowel vloer- als wandtegels en is geschikt voor indoor en outdoor surface design.


Meer info voor deze collectie bij RG Tegel.


Prachtige nieuwe realisaties met Ariostea Ultra

Voor diverse projecten gebruikten wij de grote Ariostea Ultra tegels (Reeks Marmi, ref. Statuario altissimo shiny 3000/1500/6mm formaat ). U kan de hele Ariostea Ultra collectie bij RG Tegel vinden.


My Plank van Italgraniti

De serie My Plank is geïnspireerd op de meest exquise, elegante hout soorten, en overtreft zelfs in kracht en schoonheid. My Plank reeks brengt harmonie, warmte en een tijdloze klasse in moderne interieurs.


Bekijk nu de reeks in onze showroom of bezoek de website van My Plank.