PRODUCTEN
Ontdek hier ons uitgebreid
aanbod van huismerken.
SERVICE
Wat uw voordelen zijn om
samen te werken met RG Tegel.
PROFESSIONEEL
Dit gedeelte is enkel toegankelijk voor onze professionele klanten.
CONTACT
Contacteer ons vrijblijvend voor algemene informatie of offertes.
RG BOUWMACHINES
Ontdek hier ons uitgebreid
aanbod aan machines.

Gebruikerslogin

Contactgegevens

RG Tegel
Liersebaan 206
2240 Massenhoven

Tel. 03 485 50 35
Fax 03 485 80 56

MEER CONTACTGEGEVENS

Bedrijfsvoorstelling

Mirage

| Foto 1 van 6 |
mirage2.jpg

MIRAGE

Mirage staat voor een voortreffelijke kwaliteit en is een betrouwbare partner. Mirage is gericht op kwaliteit, innovatief design en technologie. De fabriek biedt niet alleen formele maar ook structurele oplossingen voor projecten. Mirage is een ideale partner in het afwerken van eigentijdse woonruimtes en biedt een meerwaarde aan ontwerpers en architecten.

De lange ervaring en de aanzienlijke investeringen in onderzoek en nieuwe technologieën stellen Mirage in staat doeltreffend te reageren op de veelzijdige behoeften van de ontwerper. Kwaliteit en technische eigenschappen van Mirage worden altijd getoetst aan de meest strenge normen.

Bekwaamheid, passie en doeltreffendheid zijn een uniek erfgoed beschikbaar voor zowel grote als kleine projecten. Een technisch team werkt nauw samen met ontwerpers en bouwbedrijven in de 5 continenten. Het is de praktijkervaring opgedaan in nauw contact met de esthetische verlangens van de ontwerpers en technische vereisten van de vloerders, die Mirage als partner zo speciaal maakt.

Mirage Engineering, de technische divisie gespecialiseerd in geventileerde gevels en verhoogde vloeren, biedt waardevolle ondersteuning in alle fasen van het project, van het eerste ontwerp tot de uitvoering.

Zelfs de meest veeleisende projecten vinden altijd een oplossing in het assortiment van Mirage: dankzij een scala van 180 kleuren, 20 collecties, 5 soorten oppervlakken, 10 formaten alle mono kaliber.

NOLITA is gebaseerd op de kleine handgemaakte cementtegels van weleer. Mirage heeft het esthetische uitzicht geprojecteerd op grote oppervlakten. Nolita is een cementinterpretatie, niet alleen in kleurtinten maar ook in structuur. Het geribde oppervlak is geïnspireerd op betonbekistingen.

Heritage is een subtiele mix van het moderne en het oude, geïnspireerd op de suggestieve charme van het verleden met kenmerken van avant-garde in een hedendaagse stijl.

EVO2 is een innovatieve keramische tegel 2 cm dik voor onder andere terrassen. EVO2 is te gebruiken op gazon, grind, dekvloer, zand en tegeldragers. Een duurzame, praktische en efficiënte oplossing voor terras, opritten, paden. De gemakkelijke plaatsing bespaart veel tijd.


Mirage Teneleven

Mirage Plain

Mirage Lab 21

 

Mirage EVO 2

 Mirage